Auto interieur reinigen in Antwerpen

Hoe goed u zelf voor uw auto interieur zorgt, toch ziet het er na een tijd niet meer zo fris uit als het oorspronkelijk was. Er verschijnen doffe vlekken door het veelvuldig gebruik, er heeft zich vuil in kieren of naden van zetels genesteld, of er zijn koffie- of andere drankvlekken op uw auto interieur gekomen. U kunt zelf aan de slag gaan met reinigingsmiddelen, maar vaak worden vlekken nog erger door ze open te wrijven of met de verkeerde producten te behandelen. Laat uw auto reinigen door een professionele firma. Zo bent u zeker van een perfect resultaat. Wilt u uw auto interieur reinigen in Antwerpen? Met een telefoontje naar het nummer 0468 22 15 63 of het invullen van het antwoordformulier op de website, maakt u een afspraak. Na de poetsbeurt krijg u uw wagen terug met een sprankelend gereinigd interieur.

Auto interieur reinigen Antwerpen: wat mag u verwachten?

Het interieur van uw auto wordt grondig aangepakt. We verwijderen vakkundig uw zetels zodat we tot in de kleinste spleetjes en hoekjes kunnen reinigen. De stoffering zoals vloermatten en zetels en ook uw kofferbekleding worden gereinigd met een extractor. Als u zetels heeft in leer, dan krijgen deze een speciale behandeling. Er worden enkel professionele producten en reinigingsmateriaal gebruikt. Op die manier wordt uw auto interieur reinigen in Antwerpen met de grootste vakkennis uitgevoerd. Naast het reinigen van het interieur, krijgt het interieur van uw wagen nog een diepvoedende behandeling en een vuil- en vochtafstotende coating. Zo worden de stoffen en het leer van uw auto interieur niet alleen gereinigd, maar worden ze ook beschermd tegen vuil en vocht.

Niet alleen de stoffering wordt gereinigd

Uw auto interieur reinigen in Antwerpen is een totaalpakket. Niet alleen uw zetels, vloermatten en kofferbekleding krijgen een beurt. Ook uw dakbekleding wordt aangepakt. Panelen zoals het dashboard of de binnenkant van uw deuren worden uitgebreid gereinigd. En tot slot krijgen ook uw ruiten een grondige poetsbeurt. Ga gerust ook eens kijken naar de andere pakketten die wij aanbieden. Misschien is de buitenkant van uw auto ook aan een beurt toe? Of wilt u uw wagen verkopen en hem er perfect laten uitzien? Het kan!

Uw auto interieur reinigen in Antwerpen: scherpe prijzen

Uw auto wordt onder handen genomen door heel ervaren vakmensen. Wij geven eerlijk advies over wat er precies nodig is aan het interieur van uw wagen. U betaalt enkel voor de nodige behandelingen. Op die manier laat u uw wagen aan scherpe prijzen schoonmaken. Wij geven ook de raad om uw interieur regelmatig professioneel te laten reinigen. Hoe langer u wacht, hoe hardnekkiger het vuil wordt en hoe intenser de behandeling van het reinigen zal zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor het reinigen van het interieur van uw auto. Uw auto is misschien uw paradepaardje. Hou hem dan ook goed in vorm, hou hem stralend en laat hem regelmatig professioneel reinigen.

Contacteer ons om uw autozetels te reinigen!

Race naar de offerte