Uw auto laten polieren in Antwerpen

Vraag je jezelf af waar je jouw auto kan laten polieren in Antwerpen? Dan zit je goed bij Car Care Collection, wij helpen je jouw auto terug schoonmaken. Een kras in de lak van je wagen, het is heel snel gebeurd. Toch hoef je niet direct te panikeren. Lichte krasjes kunnen namelijk zonder al te veel problemen worden verwijderd. Polieren is de perfecte manier om de carrosserie van je wagen op een betaalbare manier op te lossen!

Polieren is het proces waarbij er dunne laagjes van het lak worden weggenomen zodat er in de blanke laklaag correcties aangebracht kunnen worden. Op deze manier is de oppervlakte van het voertuig weer glad en glanzend. Deze techniek doet de krassen en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met deze techniek kan men ongeveer 80% van de lakdefecten verwijderen.

Krassen in de auto verwijderen: enkele tips

Uw auto laten polieren in Antwerpen kan heel wat voordelen hebben. Vaak vraag je jezelf af waar die kras op je auto nu weer vandaan komt. Die zat er gisteren toch niet? Krassen kunnen ontstaan op verschillende manieren. Uitstekende takken langs de weg, de haag naast je eigen oprit, de prikkelbosjes op het parkeerterrein enzovoort. Moeder Natuur kan dus voor kleine venijnige krasjes zorgen. Ook een hond die tegen jouw auto gaat staan of een kat die op je motorkap gaat liggen, kunnen voor schade aan uw auto zorgen.

Wat je waarschijnlijk niet weet, is dat een verkeerde wasbeurt van je wagen ook voor krassen kan zorgen. Wanneer je enkele voorzorgsmaatregelen neemt, kan je deze proberen te voorkomen. Zo kan je je jouw auto afspuiten vóór de wasbeurt, op die manier verwijder je boosdoeners zoals aangekoekt zand en stof. Het is belangrijk dat je niet veel druk zet wanneer je jouw auto in zeept. Gebruik hiervoor warm water en laat de zeep goed indringen. Ook kan je jouw auto afdrogen met een zachte handdoek (microvezel handdoek) en niet met een keukendoek.

Contacteer ons voor het polieren van jouw auto in Antwerpen

Wanneer u uw auto wil laten polieren in Antwerpen, kan je bij Car Care Collection terecht. Neem nu contact met ons op om meer informatie te krijgen over het polieren van jouw wagen. Je kan ons steeds telefonisch contacteren of een mailtje sturen. Wij staan steeds met open armen voor u klaar!

Race naar de offerte