Graag uw auto laten polieren?

Wilt u graag uw auto laten polieren? Dan bent u aan het juiste adres bij Car Care Collection. Een kras in uw auto is zeer snel gebeurd. Het overkomt iedereen wel. Gelukkig hoeft u niet direct te panikeren. Wij kunnen namelijk krassen zonder heel veel problemen verwijderen. Polieren is de ideale manier om krassen op een betaalbare manier te verwijderen. Al meer dan 7 jaar hebben wij ervaring met dit soort zaken. Uw auto is bij ons absoluut in goede handen. Wij streven altijd naar een perfect eindresultaat zodat wij onze klanten tevreden kunnen maken. Dit is voor ons heel belangrijk. Ook wanneer u op het eerste zicht niet echt tevreden lijkt te zijn, zullen wij er alles aan doen om dat gevoel te veranderen.

Polieren is de methode om krassen in uw auto te doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hierbij worden dunne laagjes van het lak weggenomen. Op die manier kunnen er in de blanke laklaag correcties aangebracht worden. Zo zal de carrosserie van de auto er weer glad en glanzend uitzien. Sommige krassen zitten zo diep in de laklaag waardoor het onmogelijk is om die te verwijderen, maar polieren zal de schade sowieso beperken!

Krassen in de auto vermijden: tips

Uw auto laten polieren zorgt ervoor dat de auto er weer als nieuw uitziet en wie wilt dat nu niet? Wanneer u een kras op uw auto spot, vraagt u zichzelf waarschijnlijk af waar die plots vandaan komt. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat u gemakkelijk krassen kan voorkomen! Zo zijn er veel krassen te wijten aan een foute wasbeurt van uw auto. Zo kan u uw auto eerst volledig afspoelen met water voordat u hem effectief kuist. Zo verwijdert u zand en stof dat zich aan de lak heeft gehecht. Nadat u uw auto heeft gekuist kan u uw auto afkuisen met een zachte handdoek en niet met een keukendoek.

Contacteer ons om uw auto te laten polieren!

Als u uw auto wilt laten polieren, kan u bij Car Care Collection terecht. Voor meer informatie over onze diensten kan u ons steeds contacteren op het nummer 0475 92 88 33 of u kan ons een mail sturen naar het mailadres: info@carcarecollection.be. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug en laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Ook voor een vrijblijvende prijsofferte kan u bij ons terecht. Tot snel!

Race naar de offerte