Auto laten simoniseren door Car Care Collection

Vraagt u zichzelf af waar u uw auto kan laten simoniseren en wat de prijs hiervan is? Dan bent u aan het juiste adres bij Car Care Collection. Wij zorgen ervoor dat uw auto terug blinkt en er weer als nieuw uitziet. Lichte krasjes kunnen heel snel ontstaan in de lak van uw auto. U hoeft zich hiervoor geen zorgen te maken. Simoniseren is een veelgebruikte en efficiënte techniek om krasjes te elimineren. Het is dé perfecte manier om de carrosserie van uw wagen op een betaalbare manier op te frissen. Op Car Care Collection kan u 100% rekenen. Uw auto is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Simoniseren is het proces waarbij een glanslaag wordt aangebracht op de lak van uw wagen. Deze glanslaag zal de lak beschermen tegen weersinvloeden. Ook zullen hiermee lichte krasjes worden verwijderd uit de lak. Na het simoniseren, blinkt uw wagen terug als nieuw!

Wanneer u uw auto wilt verkopen, raden wij het u sterk aan om uw auto te laten simoniseren. Een blinkende wagen zonder krassen én netheid spelen een zeer cruciale rol bij de verkoop van uw auto. Voor een propere en goed onderhouden auto kan u al snel enkele honderden euro’s meer vragen.

Hoe simoniseren wij uw auto?

Voordat wij uw auto simoniseren, zullen we eerst uw auto grondig wassen. Zo wordt het risico op krassen vermeden. Na een grondige reiniging van het lakwerk wordt een chemische polish op de laklaag aangebracht. Deze polish zorgt ervoor dat de auto opnieuw zal glanzen. Hierna zullen we de wagen insmeren met een natuurlijke wax voor een goede en optimale bescherming. De auto zal glad aanvoelen en mooi glanzen.

Het is mogelijk dat de krassen dieper in de laklaag liggen. In dat geval mag de auto niet worden gesimoniseerd, anders zouden we hem beschadigen. Als diepere krassen uw auto ontsieren, kan u hem beter mechanisch laten polieren. Hierbij worden er dunne laagjes van de lak weggenomen. Zo kunnen er in de blanke laklaag correcties worden aangebracht. Met deze techniek kunnen we ongeveer 80% van de lakdefecten verwijderen.

Contacteer ons om uw autozetels te reinigen! Neem contact met ons op om uw auto te laten simoniseren!

Zijn er lichte krassen zichtbaar op uw wagen? Of wilt u uw wagen er terug als nieuw laten uitzien? Dan is uw auto laten simoniseren dé oplossing voor uw auto! Car Car Collection is gespecialiseerd in het simoniseren van auto’s. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar. U kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen, zo heeft u een idee wat de prijs is om uw auto te laten simoniseren. Wij staan steeds met een brede glimlach voor u en uw auto klaar!

Race naar de offerte