Auto polieren in Antwerpen

Als u uw auto wil laten polieren in Antwerpen dan bent u bij Car Care Collection aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen de krassen uit uw auto te verwijderen. Een kras op uw wagen is snel gebeurd, maar u maakt er gemakkelijk komaf van! Polieren is namelijk dé perfecte manier om de carrosserie van uw auto op een betaalbare manier terug in orde te krijgen!

Wat is polieren?

Als we spreken over polieren, wilt dit zeggen dat er dunne laagjes van het lak worden verwijderd zodat er in de blanke laklaag verbeteringen kunnen worden aangebracht. Zo is de carrosserie van de auto weer glad en glanzend. Polieren zorgt ervoor dat krassen en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met polieren kunnen ongeveer 80% van de lakdefecten verwijderd worden van uw auto carrosserie.

Enkele tips om krassen te vermijden na het polieren

Wanneer u ervoor kiest om uw auto te laten polieren in Antwerpen heeft u ongetwijfeld een aantal krassen op uw auto. En vraagt u zichzelf soms af hoe die krassen plots opduiken? Wel, er zijn een aantal zaken die krassen kunnen voorkomen. Zo kan bijvoorbeeld een verkeerde autowasbeurt kan voor lichte krasjes zorgen. U kan best eerst de auto volledig afspoelen met koud water zo worden klein vuil zoals zand en stof verwijderd. Wanneer u de auto met zeep wast, is het belangrijk om geen druk te zetten op de auto. Zo kan u lichte deukjes en krassen voorkomen. U kan ook het best de auto afdrogen met een zachte handdoek en niet met een keukendoek.

Contacteer ons om uw auto te laten polieren in Antwerpen!

Wanneer u meer informatie wenst over uw auto laten polieren in Antwerpen kan u steeds steeds bereiken op het nummer 0475 92 88 33. Of u kan ons een mail sturen naar info@carcarecollection.be. Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wenst, krijgt u dat zonder enig problemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zo kunnen we de verdere samenwerking plannen.

Race naar de offerte