Autobekleding reinigen: professioneel en vakkundig

De autobekleding reinigen is een klus die voor een optimaal resultaat het beste is uit te besteden. Car Care Collection heeft hiervoor professionele en vakkundige medewerkers beschikbaar. Bovendien werken wij met de beste reinigingsmiddelen om het interieur van uw auto op en top schoon te maken. De autobekleding laten reinigen door Car Care Collection biedt meerdere voordelen. U hoeft er geen tijd en energie aan te besteden en u krijgt uw auto met een brandschoon interieur gepresenteerd. Wij werken zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een wagenpark en wilt u de bekleding van de auto´s periodiek laten reinigen? Wij laten elke auto na de reiniging stralen.

Autobekleding laten reinigen voor particulieren

De bekleding van uw auto laten reinigen, houdt in dat wij met aandacht en zorg alle verontreiniging wegnemen. Als u veel in de auto rijdt, ontstaat er vanzelf verontreiniging in het interieur. De vloermatten raken vervuild net als de kofferbekleding en de zetels. Het is prettig om in een schone auto te rijden. Dat merkt u direct nadat u door ons de autobekleding heeft laten reinigen. Wij gebruiken voor het wegnemen van sterke verontreiniging een extractor. Indien er sprake is van bijvoorbeeld een lederen zetel geldt dat wij daarvoor uiteraard professionele producten gebruiken.

Wij stofzuigen het hele interieur en verwijderen onder meer vlekken uit de dakhemel. Ook de panelen en plastiek maken wij schoon. Verder reinigen wij de ramen eveneens. Heeft u andere wensen of extra wensen? Wij zijn flexibel met het aanbod van onze reinigingsdiensten. Dat betekent dat Car Care Collection u graag de mogelijkheid biedt om een gepersonaliseerd pakket samen te stellen. Overigens zorgen wij na de reiniging van de binnenzijde ook nog voor het aanbrengen van een diep voedende bescherming. Daarmee blijft het leder soepel en is er sprake van een vuilafstotende werking.

Autobekleding reinigen voor bedrijven

Heeft u een bedrijf met een of meerdere bedrijfswagens? Het is voor de uitstraling van uw bedrijf van belang dat de bedrijfsauto´s er netjes uitzien. Dat geldt niet alleen voor de buitenzijde, maar zeker ook voor de binnenkant. Om u werk uit handen te nemen, bieden wij u graag de mogelijkheid om de autobekleding te laten reinigen. Deze service is onder meer samen te stellen op basis van de behoeften.

Het is mogelijk om uit de aangeboden opties een selectie te maken. Bijvoorbeeld voor de binnenzijde of de autobekleding reinigen op basis van de opties full binnenzijde of grondig binnenzijde. Het is bij het reinigen van de autobekleding uiteraard ideaal om meteen ook de buitenkant mee te nemen. Het is dan ook mogelijk om daarvoor te kiezen. Heeft u andere wensen of voorkeuren? Dan is het mogelijk om deze afzonderlijk aan te geven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor autobekleding reinigen. Dat is mogelijk via het contactformulier. Het is tevens mogelijk om Car Care Collection te bellen om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 0468 22 15 63.

Keramische coating auto

Contacteer ons voor een keramische coating voor uw auto!

Race naar de offerte