Autoruiten coaten

Droomt u soms van geblindeerde autoruiten? Dan wilt u zeker en vast uw autoruiten laten coaten.  Geblindeerde autoruiten zorgen voor een stoere upgrade van uw auto. Bovendien zorgen deze voor meer privacy voor de inzittenden. Op warme dagen bieden deze afkoeling en bescherming tegen UV-stralen.

Bij Car Care Collection kan u terecht om uw autoruiten professioneel te laten coaten. Met meer dan 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw auto bij ons steeds in goede handen is. Wij streven steeds naar een perfect eindresultaat. Zo hebben we al eindeloos veel klanten tevreden gemaakt.

Wanneer u uw voorruit laat coaten, verhoogt u uw zichtbaarheid in het verkeer bij regenweer. Deze zorgt dat water en vuil zich niet meer op uw voorruit kan vasthechten. Ook wanneer het kwik onder 0 daalt, kan het water geen ijslaag meer vormen op uw voorruit. Zo hoeft u niet meer te krabben, maar schuift het ijs er gemakkelijk van af.

Onze methode

Wanneer wij uw autoruiten coaten, zullen we eerst alle ramen wassen. Daarna zullen we met behulp van een glasmes alle vuilresten van de ramen verwijderen. Vervolgens zullen we de ramen olievrij maken om een perfecte hechting tussen het raam en de coating te garanderen. Eens daarmee klaar, brengen we een langdurige coating aan. Deze kan tot minstens een jaar aanhouden. Als laatste stap reinigen we de ramen aan de binnenzijde.

Dit biedt vooral een groot voordeel op het gebied van veiligheid. Uw zicht in de regen verbetert drastisch, vooral in het donker. Ook vuil water zoals spatwater met strooizout of modderwater zal eenvoudig van de ruit glijden. Bovendien zal u de ruiten minder vaak moeten schoonmaken. Regendruppels worden door de wind van de ruit geblazen doordat de ruit sterk waterafstotend is. Zo is het zelfs niet meer nodig om uw ruitenwissers te gebruiken bij snelheden boven de 80 km/u.

Voordelen

  • Regen, sneeuw en vuil glijden door de wind eenvoudig weg.
  • ’s Nachts heeft u beter zicht en wordt u minder snel verblind.
  • Ruitensproeiers minder vaak nodig.
  • Minder slijtage van de ruitenwisserbladen.

Contacteer ons om uw autoruiten te coaten!

Wenst u uw autoruiten te laten coaten? Neem dan zeker contact op met Car Care Collection. U kan ons telefonisch contacteren op het nummer 0475 92 88 33 of u kan ons een mail sturen naar het mailadres info@carcarecollection.be. Wij staan steeds met open armen en een glimlach voor u klaar. U kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen, op die manier krijgt u een idee over wat wij voor u kunnen betekenen.

Race naar de offerte