Autozetels reinigen

De meeste onder ons staan pas stil bij het reinigen van autozetels wanneer er een vlek zichtbaar is op de autobekleding. Wanneer u de vlek dan wilt verwijderen, blijkt die hardnekkig te zijn en is het niet zo gemakkelijk om die te verwijderen. Vaak neemt men een schoonmaakmiddel, in de hoop dat ze zo de autozetels kunnen reinigen. Het schoonmaakmiddel/sop zal in de bekleding trekken en de autobekleding zal nat worden. De achtergebleven zeepresten zullen opnieuw vuil aantrekken met als gevolg dat de autozetels na een tijd terug vuil worden. Op deze manier is er een vicieuze cirkel en worden uw autozetels steeds vuiler en vuiler. Ook de vloermatten en kofferbekleding mag u niet vergeten.

Stoffen autozetels reinigen

Bij Car Care Collection kan u terecht om uw stoffen autozetels te laten reinigen. Wij hanteren steeds een vaste methode. Eerst en vooral zullen wij beginnen met het gehele interieur te stofzuigen zodat alle kleine vuildeeltjes weg zijn. Dan zullen we vakkundig het interieur demonteren. Door het vakkundig verwijderen van de zetels kunnen wij tot in de kleinste hoekjes reinigen. Daarna zullen we alle zetels diep reinigen met een extractor. We gaan dan ook vlekken in de dakhemel verwijderen en alle plastic reinigen. Daarna wordt uiteraard uw interieur terug gemonteerd. Dan brengen we nog een beschermende en afstotende spray aan op elk stoffen onderdeel. Ook zullen we een UV-afstotende spray aanbrengen op de panelen en het plastic. Als laatste zullen wij ook de ramen reinigen.

Lederen autozetels reinigen

Wij kunnen ook uw lederen autozetels reinigen. Net zoals bij het reinigen van stoffen autozetels wordt eerst het hele interieur gestofzuigd en gedemonteerd. Daarna zullen we het stof reinigen met de extractor. En daarna de vlekken in de dakhemel verwijderen. Ook zullen we de panelen en plastic reinigen. Daarna gaan we aan de slag met het leder te reinigen in meerdere stappen. Vervolgens monteren we de lederen autozetels terug en zullen we een beschermende en vuilafstotende ledervoeding aanbrengen op alle lederen delen. Deze voeding zal het vuil tegenhouden en het leder soepel houden. Als laatste zullen wij een UV-afstotende spray aanbrengen op de plastic en uw ruiten reinigen.

Contacteer ons om uw autozetels te reinigen!

Heb je nog vragen over hoe wij uw autozetels reinigen of vragen over onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan steeds met een brede glimlach voor u klaar om uw autozetels te reinigen. Op ons kan u 100% rekenen!