Keramische coating voor uw auto

Autolak krijgt met keramische coating op de auto een perfecte bescherming. Er zijn allerlei invloeden van buitenaf die de lak beschadigingen. Bijvoorbeeld als de auto onder een boom staat waar van alles uitvalt en een plakkerige substantie achterlaat. Of als er vogelpoep op terechtkomt. Met de toepassing en uitvoering van keramische coating op uw auto zorgt u voor de ideale bescherming. Er komt als het ware een impregnerende laag op de autolak. Hierdoor is er tevens sprake van bescherming tegen andere factoren. Bijvoorbeeld tegen steenslag, regen en uv-straling. 

Proces voor aanbrengen keramische coating auto 

Het is belangrijk dat er zorgvuldige voorbereidingen zijn voor het aanbrengen van de keramische coating auto. Een goede voorbereiding legt namelijk een basis voor een perfect en langdurig resultaat. Er vindt dan ook eerst een reiniging van de auto plaats. Indien nodig maken het kleien en polijsten eveneens nog onderdeel uit van de voorbereiding. Daarna is er sprake van het compleet ontvetten van de autolak. Dat is noodzakelijk om de coating op een perfecte wijze te laten hechten. Vervolgens brengen wij de keramische coating op professionele wijze op de auto aan. Overigens spreken wij ook wel over glass coating auto of glascoating als het gaat om autocoatings. De strekking is hetzelfde, namelijk de beste bescherming voor uw auto. 

Waarom is keramische coating auto op autolak aan te raden? 

Nieuwe auto´s zijn over het algemeen voorzien van laksoorten op waterbasis. Deze hebben een beperkte laagdikte en zijn zacht. Bij de keuze voor keramische coating voor uw auto geldt dat er sprake is van een harde beschermlaag. De hardheid is een specifiek kenmerk dat voor de ultieme bescherming zorgt. Er zijn bovendien veel meer voordelen te benoemen bij de keuze voor coating op auto´s. Er is namelijk sprake van een permanente glans. Dat komt de uitstraling van uw auto ten goede. Het grondig poetsen van de auto is dan ook niet meer nodig. Daarnaast is er het schoonmaakgemak als er vuil op de autolak terecht is gekomen. Kortom, er is sprake van de ultieme bescherming en een verbeterde uitstraling. Car Care Collection biedt overigens uiteenlopende coatingbehandelingen aan. Zo maakt u voor uw auto altijd de beste keuze. 

Taak voor een professional 

Het aanbrengen van een keramische coating op een auto is specialistisch werk. Het is dus een taak voor een professional. Car Care Collection heeft ervaren medewerkers die zeer bedreven zijn in het aanbrengen van autocoating. Het is inclusief de voorbereiding van de auto op het aanbrengen van coating een zeer specifiek proces. Het is niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met coating. Het resultaat laat dan vaak te wensen over en dan is er alsnog het moment om een professional in te schakelen. Kies daarom voor professionals die de ultieme bescherming bieden voor uw autolak. Het is mogelijk om direct contact op te nemen via het contactformulier. Of bel met Car Care Collection om meteen een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken via 0468 22 15 63.

Keramische coating auto

Contacteer ons voor een keramische coating voor uw auto!

Race naar de offerte