Lederen autostoelen reinigen? Ja, het kan door Car Care Collection!

Wilt u graag uw lederen autostoelen reinigen? Schakel dan de hulp in van Car Care Collection. Wij hebben al meer dan 7 jaar ervaring. Wij bieden onze klanten dan ook steeds een perfect eindresultaat. Doordat u zich vaak in de auto bevindt, neemt dit uiteraard wat vuil met zich mee. We staan pas stil bij het reinigen van lederen autostoelen wanneer er een hevige plek zichtbaar is op de autozetels. Het is belangrijk dat u niet zomaar een sopje maakt en begint te reinigen. Lederen autostoelen die verkeerd gereinigd of verzorgd worden, zullen na verloop van tijd verkleuren, vuil worden, glanzen of zelfs gewoon breken en scheuren. Een lederen interieur wordt vaak genomen voor de looks, maar dit moet u zeker wel goed reinigen!

De voordelen van lederen autostoelen

Het grootste voordeel van leder is dat het in tegenstelling tot stof niet of bijna niet doorlatend is. Wanneer u bijvoorbeeld met uw frisdrank morst op uw lederen autozetels zal dit niet doortrekken in de stof. Ook wanneer er ander vuil in contact komt met leder zal dat onmiddellijk doordringen. De reden waarom dit zo is, is omdat leder een poreuze toplaag heeft die al deze dingen opvangt.

Lederen autostoelen reinigen

Behandeling lederen autostoelen

De behandeling van leder is niet alleen noodzakelijk om het leder proper te houden. Maar leder is een dierenhuid die zal blinken en in het ergste geval scheurtjes zal vertonen indien het leder niet tijdig gevoed wordt. Het leder moet dus soepel gehouden worden om zo’n zaken te voorkomen en daar kunnen wij u bij helpen! Uw lederen autozetels worden door ons niet alleen gereinigd, maar ze worden ook behandeld met een beschermende en vuilafstotende ledervoeding.

Hoe gaan wij te werk om uw lederen autostoelen te reinigen?

Voordat wij uw lederen autostoelen gaan reinigen, zullen we eerst en vooral heel het interieur demonteren en stofzuigen. Hierna zullen we het stof reinigen met een extractor. Dan zullen we de vlekken in de dakhemel verwijderen. De panelen en de plastic zullen we ook reinigen. Daarna starten we met het leder te reinigen in meerdere stappen. Wanneer we daarmee klaar zijn, zullen we de lederen autostoelen terug monteren. Als laatste zullen we een beschermende en vuilafstotende ledervoeding aanbrengen op alle lederen delen. Deze zal al het vuil tegenhouden en het leder soepel houden.

Contacteer ons om uw lederen autostoelen te reinigen!

Zoekt u iemand die uw lederen autostoelen kan reinigen? Neem dan nu contact op met Car Care Collection. Wij helpen u hiermee verder. U kan ons steeds telefonisch bereiken of een mailtje sturen naar info@carcarecollection.be. Ook kan u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u een idee heeft wat u van ons kan verwachten. Op Car Care Collection kan u 100% rekenen!