Graag vlekken in autobekleding verwijderen?

Koffie gemorst in de auto en wil je graag die vlekken in de autobekleding verwijderen? Dan helpen wij u hiermee verder. Over vlekken in autobekleding verwijderen denken we normaal niet zo vaak na. Totdat u zich realiseert dat uw autobekleding wel eens een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Een simpel sopje van water met zeep of een ander schoonmaakmiddel zal zeker niet helpen. Het is een te natte manier om de stoelbekleding van je auto mee schoon te maken. Met een sopje verwijder je de vuilafstotende laag die de dealer heeft aangebracht waardoor u het interieur beschadigt. En zo zullen de resten van zo’n sopje sneller vuil aantrekken. Kortom, een sopje is absoluut geen goed idee wanneer u vlekken uit autobekleding wilt verwijderen! Schakel Car Care Collection in om uw vlekken in autobekleding te verwijderen op een professionele manier.

Diepte- en stoomreiniging om vlekken in autobekleding te verwijderen

Met een dieptereiniging van uw autozetels kunnen wij hardnekkige vlekken in autobekleding verwijderen. Na zo’n dieptereiniging zal u uw wagen niet meer herkennen. Afhankelijk van uw type auto en uw soort bekleding combineren we verschillende onderhoudsproducten, reinigingstoestellen en technieken om zelfs de meest onbereikbare plekjes weer helemaal proper en hygiënisch te krijgen. Vloermatten, matten, roosters, hoekjes en kofferbekleding krijgen allemaal een grondige reiniging. Geen enkele vervuiling gaan wij uit de weg! Onze vaste methode gaat steeds als volgt:

  • Volledig interieur stofzuigen;
  • Demonteren van interieur;
  • Dieptereiniging stoffen zetels: met een stoom extractor;
  • Dieptereiniging lederen zetels: met aangepaste producten en voedende lotions;
  • Panelen en plastic reinigen;
  • Monteren van zetels;
  • Beschermende laag aanbrengen;
  • Reinigen en ontvetten van ramen.

Neem contact op met ons!

Wilt u graag vlekken in uw autobekleding verwijderen? Contacteer ons dan op het nummer 0475 92 88 33 of stuur ons een mailtje naar info@carcarecollection.be. U kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor andere vragen kan u steeds bij ons terecht! Wij staan tot uw dienst.

Race naar de offerte